Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 11

İddialara göre Sarah, Diana'nın trafik kazasında ölümünün ardından tüp bebek olarak dünyaya geldiğini öğrenmiş. Bağışlanan embriyonun kökenini bulmaya çalıştığında ise kendi hayatına değer veriyorsa durmasını söyleyen tehdit mesajları aldığını iletmiş. Yaşananlardan korkan Sarah'ın korkudan ABD'ye göç ettiği söyleniyor.

1119
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 12

BU EVLİLİKTE HEP 3 KİŞİYDİK

Bununla birlikte Diana'nın Paris'teki trafik kazasındaki ölümünün üzerinden 25 yıl geçti. Her kraliyet olayında adı sıklıkla dile getirilen Diana ve Charles arasında neler olmuştu?

Kral III. Charles ve Prenses Diana 29 Temmuz 1981'de St Paul Katedrali'nde evlendi. Düğünlerini yüz binlerce kişi televizyondan izledi.

1219
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 13

Bu evlilikten Prens William ve Prens Harry dünyaya geldi. Mutlu bir aile gibi görünseler de Diana'nın BBC'ye verdiği meşhur röportajdan sonra evliliklerinin sallantıda olduğu aşikar bir hale geldi. Diana verdiği röportajda, "Bu evlilikte üç kişiydik, bu yüzden biraz kalabalıktı" demişti.

1319
Prens William’la ilgili bomba ‘kral olamayacak’ iddiası! Doktorun yaptıkları kan dondurdu… - Sayfa 14

Diana'nın evliliklerinde bahsettiği üçüncü kişi Camilla Parker'dı. Charles'ın hayatının aşkı olan Camilla ile daha önce birliktelikleri olmuştu ancak ayrılıkla sonuçlandı. Çünkü Charles ailesinin Camilla ile olan ilişkisine onay vermeyeceğini biliyordu. Ancak Charles Camilla'yı bir türlü aklından çıkaramadı.

1419