Polis katili cani hakkında şok gerçekler! Kirli geçmişi açığa çıktı! - Sayfa 2

Bunlardan bazılarında mağdur, 14'ünde şüpheli, 6'sında ise 18 yaşından küçük olduğu dönemlerde suç işlemesi nedeniyle 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alıyor.

ATEŞ ETTİĞİ VİDEOYU GÖNDERİP "ANSIZIN" DEDİ, BIÇAKLADI

Yakın zamanlı dosyalarından biri ortaokuldan beri arkadaş olduğu Ali Y.'yi yaralamasıyla ilgili. Yunus Emre Geçti, yine oturduğu semt olan Ümraniye'de Ali Y.'nin kız arkadaşına hakaret etti.

210
Polis katili cani hakkında şok gerçekler! Kirli geçmişi açığa çıktı! - Sayfa 3

Bunu duyan Ali Y. arkadaşı Geçti ile tartıştı. Sonrasında Geçti Instagram'dan arkadaşına, etrafa tabanca ile ateş ettiği videoyu gönderip, 'ansızın' yazdı. Videoyu gönderdikten 4 gün sonra 28 Haziran 2024 günü sokak ortasında arkadaşını bıçakla bacak ve kalçasından yaraladı. "Seni doğrarım" diye bağırdı.

310
Polis katili cani hakkında şok gerçekler! Kirli geçmişi açığa çıktı! - Sayfa 4

Ali Y.'nin şikayeti üzerine ifadesi alınan Geçti yine iddiaları reddetti. Kimlik tespitinde oto galerici olduğunu ve olayda saldırıya uğrayanın kendisini olduğunu söyledi. Savcılık "basit yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki yargılama sürüyor.

410
Polis katili cani hakkında şok gerçekler! Kirli geçmişi açığa çıktı! - Sayfa 5

ATEŞ AÇTI, CAMI KIRDI

Bu olaydan da 10 ay önce 10 Ağustos 2023 günü bir suça daha karıştı. Hasan A. adlı kişi Ümraniye'de trafikte aracıyla beklerken Yunus Emre Geçti silahla ateş edip Hasan A.'nın yanına geldi.

Silahın kabzası ile cama vurup kırdı. Cam kırıkları araçtaki adamın kolunu kesti. Mağdur önce şikayetçi olsa da sonrasında şikayetinden vazgeçti.

510