Polemik & Kulis
24 Tem 2008 12:11 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:10

POLEMİKTE YENİ BOYUT!..MEHMET ALİ ERBİL,OKAN BAYÜLGEN'E 44'LÜK KIZ BULDU!..

Mehmet Ali Erbil, bir süre önce Gülben Ergen´in programı nedeniyle üzerine otomobil sürdüğü Okan Bayülgen´e Çarkıfelek´ten bakın nasıl bir gönderme yaptı.

Kanal 1´de ekrana gelen Çarkıfelek yarışmasının Çarşamba akşamki bölümünde Mehmet Ali Erbil, 44 yaşındaki bekar yarışmacısına Okan Bayülgen´i tavsiye etti.

Bir süre önce Gülben Ergen´in atv´deki programına kapris yaparak son anda katılmaktan vazgeçen Mehmet Ali Erbil, kendisi ile konuşmak isteyen Okan Bayülgen´in üzerine de aracını sürmüştü.

İkili arasında yaşanan polemiğe Mehmet Ali Erbil farklı bir boyut daha getirdi. Erbil, Çarkıfelek yarışmasının canlı yayınında 44 yaşında hiç evlenmemiş yarışmacısı Tülin Hanım´a Bayülgen´i şöyle tavsiye etti:

"Tülin Hanım, hiç evlenmemiş ve bir de ablası var hiç evlenmemiş. Yani annesini düşünün. Annesi bana dert yanıyor, ´Oğlum şunlara bir tane bul´ diye. Biz de bir promosyon gerçekleştiriyoruz; Tülin Hanım´ı alana ablasını da veriyoruz. Mesela benim bir yakın arkadaşım var. Olgun hiç evlenmemiş bir kız arıyor. Evet, Okan Bayülgen mesela."

Bakalım Mehmet Ali Erbil´in bu imalı sözlerine Okan Bayülgen ne yanıt verecek?


televizyongazetesi