Polat çiftinin davasında şok detay! Delilleri mi sildirdi? - Sayfa 9

'Dilan Polat Genel Bilgi' adlı gruptan suç unsuru taşıyabilecek mesaj ve gönderileri silme talimatını vermesi üzerine Özalp'in gruptaki suç içeriği taşıyabilecek tüm içerikleri sildiği kaydedildi.

915
Polat çiftinin davasında şok detay! Delilleri mi sildirdi? - Sayfa 10

Dilan Polat'ın talimatı üzerine şüpheliler Yeşim Altınkalem Dalkıran ile Sıla Doğu'yu grup üyeliklerinden çıkardığı da aktarıldı.

1015
Polat çiftinin davasında şok detay! Delilleri mi sildirdi? - Sayfa 11

PARALARI KAÇIRIRKEN YAKALANDI

Sevk yazısında, Mustafa Özalp'in 23 Ekim 2023 günü aklama suçuna konu olabilecek 4 milyon lirayı Ankara'daki bir bankanın Mamak şubesinden çektiği, ertesi gün aynı şubeden Dilan Polat Güzellik Merkezi'nin Mamak Şube Müdürü olan kız kardeşi Gözde Bilgiç'le birlikte geldikleri sırada "Mustafa Özalp, Dilan Polat'a ait paraları kaçırmak için çekiyor" ihbarıyla banka şubesinde emniyetçe yakalandığı bilgisi de dikkat çekti.

1115
Polat çiftinin davasında şok detay! Delilleri mi sildirdi? - Sayfa 12

"DİLAN VE ENGİN POLAT SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONDAN BİLGİ VERMİŞ"

'Dilan ve Engin Polat suç örgütü' ibaresine yer verilen sevk yazısında, şüphelilerden Uğurcan Ayyıldız'ın soruşturma ve operasyon sırasında suç örgütü üyelerinden Alper Kürşat Polat ile internetten iletişim kurarak yapılacak arama, el koyma ve gözaltı işlemleriyle ilgili bilgi verdiği kaydedildi.

1215