Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 29

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde İstanbul Sarıyer'de dünyaya gelmiştir. Daha sonra ailesiyle Antalya'ya taşınmak zorunda kalan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı kazanıp yeniden İstanbul'a döndü.

29130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 30

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında rol aldığı Dinle Sevgili dizisi ile yaşamış; Muhteşem Yüzyıl, Pis Yedili, Alın Yazım ve Hayati ve Diğerleri dizilerinin dışında, Vezir Parmağı, Bayram Abi, Alın Yazım ve 9 On gibi sinema filmlerinde rol almıştır.

30130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 31

Son olarak 2017 yılında yayınlanan Hayati ve Diğerleri dizisinde Filiz karakterini canlandıran Ecem Karavus, 1.70 metre boyunda ve Koç burcudur.

31130
Pis Yedili'nin Dilkopat'ı Güneş Zavrak tam bir estetik harikası oldu! 'Annen tanıyabiliyor mu bari?' - Sayfa 32

İşte diğer ünlü isimlerin değişimleri...

Katıldığı moda yarışmada çok konuşmasıyla dikkat çeken Yağmur Taktaş, bir anda eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Defalarca estetik yaptıran Yağmur Taktaş'ın Instagram sayfasından paylaştığı kareler sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Yağmur'u görenler gözlerine inanamıyor. Estetikle bam başka birine dönüşen Yağmur'un eski halinde eser yok. İşte Benim Stilim yarışmasında ünlenen Yağmur Taktaş, estetikleriyle gündemden düşmüyor. Taktaş'ın son halini görenlerse kendisini tanımakta zorlanıyor.

32130