Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 4

İspanyol yayın kuruluşu El Periodico, Pique’nin pop yıldızı tarafından evden atılmasından sonra çiftin birkaç hafta ayrı yaşadığını bildirdi. Kaynaklara göre, Pique o zamandan beri takım arkadaşlarıyla gecelerin tadını çıkarıyor.

437
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 5

İLK KEZ KONUŞTU

Ayrılık sürecinde hiçbir şekilde yorum yapmayan Shakira sonunda sessizliğini bozdu. 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, Gerard Pique ile ayrılığı hakkında ilk kez konuştu. Elle dergisinin ekim sayısında, 35 yaşındaki futbol yıldızıyla ilişkisi biterken neler hissettiğini samimi bir şekilde dile getirdi:

537
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 6

“Ah, bu konuda kişisel olarak konuşmak gerçekten zor, bu durumu bir röportajda ilk kez ele alıyorum. Sessiz kaldım ve her şeyi sindirmeye çalıştım. Ve evet, bunun hakkında konuşmak zor, özellikle de hâlâ bunu yaşadığım için, halkın gözü önünde olduğum için ve ayrılığımız normal bir ayrılık gibi olmadığı için. Bu yüzden sadece benim için değil, çocuklarım için de zor oldu. İnanılmaz derecede zor.”

637
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 7

“ÇOCUKLARI KORUMAYA ÇALIŞIYORUM”
Aldatıldığı için ilişkisini sonlandırmak zorunda kalan Shakira, bu durumun çocukları etkilememesi için çok çaba harcadığını belirtiyor: “Yani zor. Ve durumu çocuklarımın önünde yaşamamaya ve onlardan saklamaya çalıştım. Bunu yapmaya ve onları korumaya çalışıyorum çünkü bu benim hayattaki bir numaralı görevim. Ama sonra okulda arkadaşlarından bir şeyler duyarlar ya da internette nahoş haberlerle karşılaşırlar ve bu sadece onları etkiler.”

737