Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 16

“Bunlar asılsız suçlamalardır. Her şeyden önce, o zamanlar yılda 183 gün geçirmiyordum. Dünyanın her yerindeki profesyonel taahhütlerimi yerine getirmekle meşguldüm. Ayrıca, borçlu olduğumu iddia ettikleri her şeyi, daha dava açılmadan önce ödedim. Yani bugün itibarıyla onlara sıfır borcum var.

1637
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 17

Ve son olarak, dünyanın en büyük dört vergi uzmanı firmasından biri olan PricewaterhouseCoopers ile çalıştım, bu yüzden ilk günden itibaren işleri doğru ve şeffaf bir şekilde yaptığımdan emindim. Ancak, genellikle yaptıkları gibi, bu kurgusal iddiaları destekleyecek kanıtlar olmasa bile, insanları etkilemeye çalışmak için bir basın kampanyasına başvurdular ve itibarlarını zedeleme tehdidiyle birlikte medyaya baskı uyguladılar.

1737
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 18

İspanyol vergi makamlarının bunu benim gibi ünlülerle veya Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso ve daha birçokları ile sık sık yaptığı iyi bilinir. Bu, onların tarzı. Ama davamı destekleyecek yeterli kanıtım olduğuna ve adaletin benim lehime hüküm süreceğinden eminim.”

1837
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 19

Shakira’nın bir sözcüsü daha önce şunları söylemişti: “Shakira her zaman işbirliği yaptı ve yasalara uydu, bir birey ve vergi mükellefi olarak kusursuz davranış sergiledi ve prestijli ve dünya çapında tanınan bir vergi firması olan PricewaterhouseCoopers’ın danışmanlığını sadakatle izledi.”

1937