Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 13

“HAYATIMIN EN KARANLIK DÖNEMİ”
Shakira ayrıca, babasının rahatsızlığı yüzünden hastaneye götürülmesinin kendisi ve oğulları için ne kadar zor olduğundan da bahsetti:

1337
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 14

“Elimden geldiğince durumu onlardan saklamaya çalışıyorum. Ebeveynlerinin ayrılığını sindirmeye çalışan iki çocuk için gerçekten üzücü. Ve bazen tüm bunların kötü bir rüya olduğunu ve bir noktada uyanacağımı hissediyorum. Ama hayır, gerçek. Ve tüm bunlar, babam yoğun bakımdayken yaşandı. Dediğim gibi, bu muhtemelen hayatımın en karanlık saati. Ama sonra, dünyanın dört bir yanındaki zorluklardan geçen, benimki kadar kötü, benimki kadar zor veya daha kötü durumda olan tüm kadınları düşünüyorum.”

1437
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 15

VERGİ KAÇAKÇILIĞI İLE SUÇLANIYOR
Elle röportajında Shakira, vergi kaçakçılığı suçlamaları yüzünden İspanyol hükümeti tarafından sekiz yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğinden de bahsetti. Ülke yetkilileri, şarkıcıyı 2012’den 2014’e kadar, aslında İspanya’da ikamet ettiği halde vergi belgelerinde yurt dışında yaşıyormuş gibi davranmakla suçluyor:

1537
Pique tarafından aldatılan Shakira sessizliğini bozdu - Sayfa 16

“Bunlar asılsız suçlamalardır. Her şeyden önce, o zamanlar yılda 183 gün geçirmiyordum. Dünyanın her yerindeki profesyonel taahhütlerimi yerine getirmekle meşguldüm. Ayrıca, borçlu olduğumu iddia ettikleri her şeyi, daha dava açılmadan önce ödedim. Yani bugün itibarıyla onlara sıfır borcum var.

1637