Gündem
18 Haz 2024 13:50 Son Güncelleme: 18 Haz 2024 13:52

Pınar Sabancı o soruda gözyaşlarını tutamadı! 'Acımız için bir sebep var…'

Psikolog Pınar Sabancı programa konuk olarak tüm samimiyetiyle mutlu olmak ve kendini iyi hissetmek başta olmak üzerine neler yapılması gerektiğine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Annesiyle ilgili soruda ise gözyaşlarını tutamadı.

Cansu Canan ile Yüz Yüze Sohbet yayınında Psikolog Pınar Sabancı’yı ağırladı. Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı programı geniş kitleler tarafından takip edilen Pınar Sabancı, mutlu olmaya, yaşamaya ve kendini iyi hissetmeye dair günümüz dünyasında neler yapılabileceğini samimiyetle paylaşarak merak edilen sorulara yanıt verdi.

Programda Pınar Sabancı, annesinin rahatsızlığına ilişkin sorulan soruyu yanıtlarken ise üzerine gözyaşlarını tutamadı.

“HEPİMİZİN BİR MUTLULUK LİMİTİ VAR”

Hayatın inişli ve çıkışlı uzun bir serüven olduğunu ve daimi bir mutluluğun söz konusu olmadığını söyleyen Sabancı, “Her şey yukarı gitsin istiyoruz, hedef belirliyoruz, onun peşinde gidiyoruz. Hedeflere ulaştığımız zaman postmodern dünyanın hedeflerine uygun bir şekildeyse hedonik adaptasyon diye bir şey var. Yeni bir araba aldın çok mutlu oldun. 2 ay sonra çok mutlu olacak mısın?” dedi.

PINAR SABANCI OLMAK ZOR MU?

Uzman Psikolog Pınar Sabancı, ‘Sabancı olmak zor mu?’ sorusuna “Adaletsiz bir dünyada insanlar bu kadar acılar, zorluklar çekerken ben ‘Sabancı olmak çok zor’ dersem tabii biraz komik olur. İçinde hiç zorluk barındırıyor mu dersen tabii ki onun getirdiği bazı algılar var.” şeklinde yanıt verdi.

ANNESİNİN RAHATSIZLIĞINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Pınar Sabancı, “Bir neden var, acımız için bir sebep var. Bizim bu hayatta kontrol edemeyeceğimiz çok acılar var. Hayatta belki kontrol edebileceğimiz tek şey düşünce yapımız.” derken Cansu Canan Özgen’in annesinin rahatsızlığını sorması üzerine programda gözyaşlarını tutamadı ve annesinin hastalığının detaylarını izleyicilerle paylaştı.