Pınar Altuğ çok net: Kocama sosyal medyada laf ettirmem! - Sayfa 5

Ben kocama da çocuğuma da sosyal medyada laf ettirmem. Onlar benim, canım ciğerim. Zaten kuzguna yavrusu şahin görünür durumu var. Hiç müsemma yok direk engelliyorum. Ben böyle insanlara cevap vermiyorum direk engeli basıyorum.


511
Pınar Altuğ çok net: Kocama sosyal medyada laf ettirmem! - Sayfa 6

Yağmur bana bu konuda karışmıyor hatta bazı şeyler onun başının altından çıkıyor. İlk koleksiyonumu çıkardığım zaman elimin fotoğrafını koyduğum zaman laf gelmişti, ben de bunu Yağmur’a söyledim. Onun sosyal medya hesabı yok. “Ellerin ne kadar çirkin’ diye linç yiyorum” dedim. O da bana “ben senin yerinde olsam buyurun çok merak ettiniz işte ellerim’ deyip elimi çekerdim” dedi. Ben de elimi boş çekip koymuştum, bu fikir ondan çıkmıştı.


611
Pınar Altuğ çok net: Kocama sosyal medyada laf ettirmem! - Sayfa 7

YAĞMUR BEBEK YÜZLÜ

12 senedir evliyim, 11 yaşında bir kızım var, neyi tartışıyoruz? Benim kimseye bir şeyi kanıtlama derdim yok zaten kanıtlanacak bir şey de yok ortada. Yağmur çok bebek yüzlü insanlardaki bu yaş takıntısı ondan kaynaklanıyor.



711
Pınar Altuğ çok net: Kocama sosyal medyada laf ettirmem! - Sayfa 8

Ben de çok küçümen gösteren bir kadın değilim, genç kızken de daha kadın kadın duran biriydim. Saçlar sarı, ister istemez feminen görünüyorum Yağmur da şansa çok genç, çok çocuk görünen bir adam. Hala çok rahat Yağmur’a lise öğrencisi rolünü oynatırsın dolasıyla yapacak bir şey yok.


811