Gündem
22 Tem 2024 00:41 Son Güncelleme: 22 Tem 2024 00:43

Pegasus yaptığı rötarlarla yolcuları isyan ettirdi

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da olan Pegasus'un bir seferi önce 23.25'e ardından 01.30'a ertelendi. Pegasus Havayolları, yolculara rötar bilgisinin olduğu mesajı geç atarak mağduriyeti katlarken, vatandaşlar havalimanında saatlerce uykusuz kaldı. Rötar nedeniyle yolcularına jest olarak ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yapan Pegasus, sadece küçük bir kek ve su verdi. Havalimanında saatlerce bekleyen yolcular Pegasus'a resmen isyan etti.

Pegasus Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 22.30'da olan bir uçuşunu iki defa erteleyerek 01.30'a erteledi. Yolculara geç bilgilendirme yaparak süreci iyi yönetemeyen Pegasus'un jest olarak da küçük bir kek ile bir bardak su vermesi iyice çileden çıkardı.

İKİ DEFA RÖTAR YAPTI, YOLCULAR İSYAN ETTİ
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus Havayolları'nın yaptığı rötarlar nedeniyle yolcular çileden çıktı. Şirket, saat 22.20'daki seferini önce 23.25'e aldı. Uçağa binmeyi bekleyen yolcular kısa süre sonra ikinci bir şok yaşadı. Pegasus, bu kez de seferi 01.30'a erteledi. Şirket rötar bilgisini yolculara geç mesaj atarak mağduriyeti de katladı.

SADECE KÜÇÜK KEKLE SU VERDİLER
Pegasus'un yaptığı rezillik bununla da sınırlı kalmadı. Rötar nedeniyle yolculara jest yapacağını ve ücretsiz ikramda bulunacağı anonsunu yapan Pegasus, sadece küçük bir kek ile bir bardak su verdi.

"BU BİR RÖTAR DEĞİL RESMEN İPTAL"
Çileden çıkan yolcular, "Bu bir rötar değil resmen iptaldir. Bize baştan iptal edildiğini söyleseler belki de bir sonraki güne planlarımızı yapar ya da başka havayolu ile uçuşumuzu gerçekleştirir mağdur olmazdık." dedi.

YOLCULAR CİMER'E ŞİKAYET EDECEK
Yaşadıkları mağduriyetin ardından yolcular harekete geçti. Yolcular, Pegasus'u CİMER'e şikayet edeceğini söyledi.

ETİKETLER
#pegasus #uçak #ikram