Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde flaş detay! Diploma sahte çıktı - Sayfa 7


"BİLGİ DOĞRU DEĞİLDİR"
Hacettepe'de öğretim üyesi olan Erdi Daşdemir de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yıldız'ın bilgileri ile ilgili "2011-2013 Hacettepe End. Müh. Yüksek Lisans bilgisi doğru değildir. Böyle bir mezunumuz yoktur. Program ilk mezununu 2015'te vermiştir." ifadelerini kullandı.

713
Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde flaş detay! Diploma sahte çıktı - Sayfa 8

İSVİÇRE MERKEZLİ FİRMADAN AÇIKLAMA GELDİ
Diğer yandan İsviçre merkezli orijinal Patiswiss markası da açıklama yaparak Türkiye'deki Patiswiss firması ile alakası olmadığını duyurdu. Patiswiss AG, açıklamasında, Patiswiss Çikolata’ya geçmişte marka koruma ihlalinden dava açmış olduğunu açıkladı

813
Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde flaş detay! Diploma sahte çıktı - Sayfa 9

.İsviçreli şirket, “Patiswiss AG İsviçre'nin ticari marka korumasının ihlalleri birçok ülkede tescil edildiğinden, geçmişte birkaç kez Patiswiss Çikolata'ya karşı ticari marka kanunu kapsamında yasal işlem başlatmıştı” ifadelerini kullanarak, Türkiye merkezli şirketle aralarındaki hukuki süreçlere dikkat çekti.

913
Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde flaş detay! Diploma sahte çıktı - Sayfa 10

NE OLMUŞTU?
Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekmişti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını silmişti.

1013