Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 6

TUNCER'E İLAÇ VERİP TECAVÜZ ETTİ:

Tuncer Ustael'in karısı Emine Ustael ise dünkü yayında ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

614
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 7

KIZ KARDEŞİNİN ÜVEY KIZLARINA İSTİSMAR:

Tuncer Ustael'in eski eniştesi canlı yayında kan donduran ithamlarda bulundu. Eski enişte, Tuncer'in öz kız kardeşinin üvey kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddia etti. Tuncer Ustael ise iddiaları kesinlikle reddettiğini belirtti. Canlı yayına bağlanan Tuncer'in kız kardeşi ise istismar iddiları hakkında "ben görmedim, bilmiyorum" dedi.

714
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 8

TUNCER USTAEL'İN ANNESİ: BENİM ONUN GİBİ BİR OĞLUM YOK:

Müge Anlı'da yayına bağlanan muhabir Tuncer Ustael'in annesiyle görüştüğünü ve annesinin "Konuyla ilgili bir bilgim yok, 10 yıldan fazladır görüşmüyoruz. 'Benim Tuncer gibi bir oğlum yok' dedi" ifadelerini kullandı.

814
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 9

KOMŞULARI KONUŞTU: EVDE GARİP SESLER DUYDUM:

Palu ailesinin damadı olan ve kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan, şüphelerin odağındaki isim Tuncer Ustael'e yıllar evvel bir yakının tavsiyesiyle gittiğini belirten bir kadın ise, canlı yayına bağlanarak evde garip sesler duyduğunu, çok korktuğunu ve o gün yaşadıklarını hala unutamadığını aktardı. Perihan isimli kadın, bir kayıp yaşadığını, bunun üzerine bir yakını tarafından önerilen ve kendisini 'Cinci Hoca' olarak tanıtan Tuncer Ustael'e gittiğini söyledi.

914