Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 11

ÇÖZEMEDİĞİM BAĞRIŞMALAR VARDI

Programda evi gördüğünde anılarının yeniden canlandığını ifade eden kadın, "Ayin desem ayin değil. Çözemediğim bağrışmalar vardı. Tuncer Hoca bir ara 'Susturun bunları' dedi" ifadelerini kullandı. Fakat Tuncer Ustael, diğer tüm iddialar gibi Perihan Hanım'ın bu iddialarını da yalandı ve onu daha önce hiç görmediğini söyledi. Tuncer, o tarihlerde kapıcı olduğunu, programa katılan kadını ilk kez gördüğünü ve kendisine iftira atıldığını belirterek suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

1114
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 12

PALU AİLESİ OLAYI' NEDİR?

Palu ailesine damat olarak giren Tuncer Ustael hakkında çocuk istismarı, tecavüz, işkence gibi vahim iddialar var. İddiaya göre; damat Tuncer’in katılması ile aile kendisini kabusun içinde buldu. Baba Harun’un 4, anne Havva’nın 1 evi vardı. Kendini ‘Cinci Hoca’ diye tanıtan Tuncer’in gözü evlerdeydi. Aile fertlerini müridi yapan Tuncer’e sadece Meryem’in kocası Ahmet ve baba Harun inanmıyordu.

1214
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 13

BACANAĞINI ÖLDÜRTTÜ:

Tuncer, karısının kardeşi İsa’yı bacanağı Ahmet’i vurmaya ikna etti. İsa, “Kardeşimi satıyordu” diyerek Ahmet’i öldürdü. Aile, Meryem’i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. Baba Harun “Ben vurdum” diyerek suçu üstlendi. Silahta İsa’nın parmak izi olmasına rağmen baba Harun 6 yıl 8 ay hapis aldı. Ahmet ölüp, baba hapse girince meydan Tuncer’e kaldı. Meryem ve çocukları Tuncer’in evinde kalmaya başladı. Tuncer, cin bahanesi ile çocuklara inanılmaz işkenceler uyguluyor, ailede istediği kişiyi istediği zaman ceza için aç bırakıyordu.

1314
Palu Ailesi neden çözülemiyor? Müge Anlı bilinmeyenleri açıkladı - Sayfa 14

HİÇ CEZA VERİLMEDİ:

Recep “Bunları eniştem Tuncer ve dayım İsa yaptı” dedi. Çocuk yurda yerleştirildi ama enişteye de dayıya da ceza verilmedi. Temmuz 2008’de Tuncer’in oğlu Enes kaçtı. Yarım saat sonra aile karakola çağırıldı. Hep olduğu gibi müridi oldukları Tuncer’i savunan aile “Çocuğu maskeli kişiler kaçırdı” diye ifade verdi. Cinayetler ve tecavüzlerle suçlanan ve hiçbirinden ceza almayan Tuncer Ustael, başka suçtan arandığı için 25 Aralık’ta program sırasında gözaltına alınıp hapse atıldı. 5 gün yatıp çıkan Tuncer Ustael halen programa çıkmaya devam ediyor.

1414