Özkan Uğur'un ölümü sevenlerini yasa boğdu! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Sayfa 4

HÜLYA KOÇYİĞİT
"Türk pop ve rock müziği MFÖ grubunun kıymetli üyelerinden Özkan Uğur’u kaybettik. Sanat dünyası çok önemli bir değerini daha son yolculuğuna uğurlayacak. Sevgili Özkan Uğur sesiyle, müziğiyle kalplerimizde yaşamaya devam edecek. Özkan Uğur’a Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum."

418
Özkan Uğur'un ölümü sevenlerini yasa boğdu! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Sayfa 5

EDİS
"Çok büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum, çok üzüntülüyüz. Özkan abinin hiçbir zaman unutulacağını düşünmüyorum. MFÖ'nün şarkıları, çektiği diziler, Filmler, gönlümüze her zaman taht kurmuş bir insandır. Çok üzüntü verici, herkesin başı sağolsun diyorum."

518
Özkan Uğur'un ölümü sevenlerini yasa boğdu! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Sayfa 6

HAKAN PEKER'İN 'KARAM' ŞARKICI ANISI
Hakan Peker taziyelerini ileterek Uğur'la olan 'Karam' şarkısının anısını anlattı. Peker, 'Çok üzüldüm, şaşırdım. Özkan ağabey çok sevdiğimiz, çok saygı duyduğumuz bir ağabeyimizdi. Benim 'Karam' şarkısında vokal Özkan ağabeye aitti. Çok güzel bir insandı. Çok üzüldüm. Süper bir insandır. Dertlerini, kederlerini göstermeyen, dışarıdaki insanlarla kontak kurduğu zaman çok eğlenceli, hayat dolu bir insandır.

618
Özkan Uğur'un ölümü sevenlerini yasa boğdu! Canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı - Sayfa 7

'Karam' şarkısı için toplanmıştık. 'Ne yapacağız?' dedi. 'Ağabey buraya vokal yapmanı istiyoruz senden.' dedim, 'Tamam' dedi. Çok da güzel oldu. Çok üzüldüm. Şoktayım.

718