Oyuncu, şarkıcı, futbolcu: Kimler yok ki! İşte en renkli vekil adayları... - Sayfa 4

YEŞİL SAHALARDAN POLİTİKA SAFLARINA

İYİ Parti, futbol dünyasından 2 isim transfer etti. İlk isim eski milli futbolcu Gökhan Zan’dı. Genel Başkan Meral Akşener, Zan’a grup toplantısında rozetini taktı. Diğer isim ise Trabzonspor’un efsane oyuncularından, teknik direktör Ünal Karaman oldu.

49
Oyuncu, şarkıcı, futbolcu: Kimler yok ki! İşte en renkli vekil adayları... - Sayfa 5

SELCAN TAŞÇI VE NESRİN ÜNAL

Yeniçağ Gazetesi’nde köşe yazan Selcan Taşçı da Meclis’e talip olan isimlerden biri. Taşçı, aynı zamanda sanat tarihçisi, lisanlı motorsporları hakemi, Uluslararası Motocross Şampiyonaları gözlemcisi. COVID-19’a karşı ‘yılan zehrini at serumuyla karıştırma’ buluşunun sahibi, eski MHP milletvekili doktor Nesrin Ünal da İYİ Parti aday adaylarından.

59
Oyuncu, şarkıcı, futbolcu: Kimler yok ki! İşte en renkli vekil adayları... - Sayfa 6

ÖDÜLLÜ OYUNCU SİYASETE SOYUNDU

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) teklifini kabul eden 62 yaşındaki ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un Muğla’dan aday gösterimesi bekleniyor. Bir İstanbul Masalı’ndan Sıcak Saatler’e kadar onlarca yapımda başrol üstelenen; Altın Kelebek, Altın Portakal, Altın Koza gibi çok sayıda ödül sahibi olan Aslantuğ’a bu yolda en büyük destek eşi Arzum Onan’dan geldi.

69
Oyuncu, şarkıcı, futbolcu: Kimler yok ki! İşte en renkli vekil adayları... - Sayfa 7

ÖZGÜN MÜZİĞİN SEVİLEN SESİ ONUR AKIN

Sanatçı Onur Akın CHP’nin yıldız adaylarından oldu. Daha önce CHP’ye “Bir Islık Da Sen Çal” şarkısı hazırlayan 56 yaşındaki sanatçı, “Seviyorum Seni”, “Gaybana Geceler” gibi şarkılarıyla adından söz ettirmişti. Milletvekili aday listeleri konusunda çalışmalarını sürdüren CHP yönetimi, bu kapsamda “sanatçı kontenjanı”ndan Candan Erçetin’i de aday olarak göstermeyi tartışıyor.

79