Öykü Serter: "Delikanlı hatunum" - Sayfa 10

Fiyat önemli değil mi? Vicdani bir hesaplaşma anı var orada. Aylık bütçemi düşünürüm. Hesaplaşma sonrasında "yok ben bunu almazsam aklımda kalacak" diyorsam fiyat önemli değil. Huzurum önemli (Gülüyor)...

1019
Öykü Serter: "Delikanlı hatunum" - Sayfa 11

Modaya meraklı mısınızdır yoksa bu programla birlikte daha mı bir ilgili oldunuz? Sezonlara göre trendleri takip ederim. Ancak bir markanın takım olarak bir şeyini alıp giymişliğim yoktur; o kadar bağıran şeyleri sevmiyorum. Kadınlar hemcinsleri için mi yoksa erkekler için mi giyiniyor? Bilmem. Fakat ben uzun süredir rahatlığım için giyiniyorum. Günde ortalama 2 bölüm çektiğimize göre, yaklaşık 14 saat topuklu ayakkabı üzerindeyim; o da stiletto. Varislerim falan olursa sigortadan ya para isteyeceğim ya da beni estetik yaptırın diyeceğim. Üstelik gala bölümlerinde hiç oturmuyorum.

1119
Öykü Serter: "Delikanlı hatunum" - Sayfa 12

Bana sadakat ve saygıyla gelecek bir erkek istiyorum Türk kadını vücut yapısına göre giyinmiyor değil mi? Vücudunu tanımadan giyinmek hepimizin problemi zaten. Ben bile yıllar içinde deneyerek buldum. Straplez iyi durmayabiliyor bende. Yağ da yok vücudumda, hareket edince sadece kas görünüyor.

1219
Öykü Serter: "Delikanlı hatunum" - Sayfa 13

Çok mu zayıfsınız? 34 bedenim... Çok zayıf olduğuma katılmıyorum, insanlık dışı bir durumum yok. Hasta veya anoreksik değilim. Evlilik ve çocuk hayalleri? Evliliği zor bir müessese olarak görüyorum. Daha duygusal bir kadınım. Duygularıma özen gösterecek, saygı duyacak, sadakat, saygıyla gelebilecek birini tercih ediyorum.

1319