Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 23

Dangar, Staffordshire polisi tarafından Barden'ın kasıtsız öldürülmesiyle ilgili olarak yeniden sorgulanmasından bir gün önce yatağında ölü bulundu. Adli tabip, Dangar'a anksiyete için ilaç reçete edildiğini ve hapları hücresinde tutmasına izin verildiğini söyledi.

2328
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 24

Soruşturmada, ailesine intihardan bahseden mektuplar yazdığı ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı patoloğu Dr. Deborah Cook, Dangar'ın kanında ve idrarında son derece yüksek düzeyde Propranolol olduğunu söyledi. Hapların bu şekilde stoklanmasının 'nadir' olduğu belirtildi.

2428
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 25

Dangar tarafından hücresinde bulunan bir mektupta, "kendinden utandığını" ve "Tintagel'in en nefret edilen" sakini olup olmadığını sorguladığı görüldü. Dangar, iç dünyasını anlattığı mektupta ayrıca 'Cinayet davasından tamamen masum olduğunu ama 'burada (hapiste) aklını kaçırdığını' yazdı.

2528
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 26

Barden'la yetişkinlere yönelik bir web sitesinde tanıştıktan sonra, bakıcı olarak maaşının yanında ek para kazanmak için Dangar tarafından 'aşağılayıcı ve tehlikeli' eylemler yapması için kendisine para verildiği söylendi.

2628