Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi

İsviçre'yi ayağa kaldıran 'seks oyunu' davasında karar çıktı. 32 yaşındaki Marc Schatzle, 22 yaşındaki Anna Reed'i öldürmüştü ve kadının seks sırasında öldüğünü açıklamıştı. Bununla ilgili mahkeme kararını verdi.

Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 1

Uyuşturucu kullanan bir Alman gece kulübü fedaisi, İngiliz mirasçı kız arkadaşını öldürmekten 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Gece kulübü fedaisi, 'oynadıkları bir seks oyunu sırasında bir şeylerin ters gittiğini' ve bu nedenle kız arkadaşının öldüğü iddia etmişti.

128
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 2

32 yaşındaki Marc Schatzle, 22 yaşındaki Anna Reed'i, çiftin İsviçre'deki Maggiore Gölü kıyısındaki lüks otel odasında bir havluyla boğarak öldürdü.

228
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 3

Mahkemeda, önde gelen bir at yarışı ailesinden olan Reed'in, üç aylık ilişkilerinde Schatzle için neredeyse 50 bin sterlin harcamış olduğu ortaya çıktı. Ancak Reed 9 Nisan 2019'da kendisini terk edeceğini söyleyince Schatzle tarafından öldürüldü.

328
Otelde 'miras' vahşeti! Eski eşi 'bunu yapmış olamaz' dedi - Sayfa 4

Vücudu dövmelerle dolu olan iki çocuk babası vücut geliştirici Schatzle, Reed'i seks sırasında yanlışlıkla boğduğunu iddia etmeye çalışmıştı. Ancak hikayesi, onu 'kasten cinayet'ten suçlu bulan bir jüri heyeti tarafından reddedildi.

428