Onlyfans fenomeni ve savcı arasında ilginç diyalog: "Sizin işiniz gücünüz yok mu da bana..."

Hülya Avşar'a katılan Merve Taşkın açıklamalarıyla yine gündeme oturdu. Kendisine dair eleştiriler yorumları da takip eden fenomen bir paylaşımı beğenen cumhuriyet savcısını da es geçmedi. Merve Taşkın ve savcı Mehmet Demir arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Onlyfans fenomeni ve savcı arasında ilginç diyalog: "Sizin işiniz gücünüz yok mu da bana..." - Sayfa 1

Müstehcen paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve daha önce bu sebeple yargılanarak beraat eden Merve Taşkın Hülya Avşar'a konuk oldu.

18
Onlyfans fenomeni ve savcı arasında ilginç diyalog: "Sizin işiniz gücünüz yok mu da bana..." - Sayfa 2

Merve Taşkın'ın burada kullandığı ifadeler sosyal medyada bir kısmın eleştirisine sebep oldu bir sosyal medya kullanıcısı "Açıkçası, bu rezalet böylesine pazarlanmaya çalışmasa kimin dört duvar arasında ne kadar rezil bir hayat sürdüğü umurumuzda da değil. Allah yardım etsin der geçeriz. Ancak bu durumdan utanmayıp sıkılmayıp kendi düştüğü bataklığa başka genç kızları da çekmeye çalışanlara ve onların pr çalışmalarına ne ara bu kadar zemin oluşturur hâle geldik, hayret ediyorum" diyerek uzun bir yazı kaleme aldı.

28
Onlyfans fenomeni ve savcı arasında ilginç diyalog: "Sizin işiniz gücünüz yok mu da bana..." - Sayfa 3

CUMHURİYET SAVCISIYLA İLGİNÇ DİYALOG

Savcı Demir de bu yazıyı beğenerek "Sizi tebrik ediyorum. Ne güzel yazmışsınız" dedi. Ancak Merve Taşkın savcının bu mesajını görünce kendini tutamadı.

38
Onlyfans fenomeni ve savcı arasında ilginç diyalog: "Sizin işiniz gücünüz yok mu da bana..." - Sayfa 4

Taşkın savcıya "Merhaba sayın Cumhuriyet savcısı; sizin işiniz gücünüz yok mu da bana hakaret eden bir hukuk öğrencisi ya da her kim ise onun tweetinin altına 'sizi tebrik ediyorum ne güzel yazmışsınız' diye destek olduğunuzu belli eden mention atıyorsunuz? Ülkemizin Cumhuriyet savcısının böyle bir tweeti desteklemesi normal mi? Bu tavrınızı anormal bulmakla birlikte açıkcası unvanınıza yakıştıramadım" dedi.

48