Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları! Kiminin yalısı var, kiminin oteli… - Sayfa 4

Seda Sayan'ın, ailesini; akrabalarını ikamet ettirdiği çeşitli semtlerde evleri olduğu gibi, İstanbul'un Zincirlikuyu ve Etiler semtlerinde ünlü rezidanslarda daireleri, Amerika Miami'de evi var.

424
Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları! Kiminin yalısı var, kiminin oteli… - Sayfa 5

2. SIRA SİBEL CAN'IN

Sibel Can, adeta "ergen"lik günlerinden beri sahnelerde. Oryantal olarak başladığı çalışma hayatında, assolist olarak sahneye çıkmayı başarmış biri. Hiç ara vermeden, sahneye çıkan ve sahneden astronomik ücretler kazanan Sibel Can, aynı zamanda dizi ve tv programlarına da imza attı. O da gayrimenkul zengini bir ünlü.

524
Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları! Kiminin yalısı var, kiminin oteli… - Sayfa 6

AMERİKA'DA MİAMİ'DE EV ALAN İLK ÜNLÜ!

Beykoz'daki çok lüks bir sitedeki malikanesinde ikamet eden Sibel Can'ın Nakkaştepe'de İstanbul Boğazı manzaralı villası, araçları, Amerika'da evleri, çocuklarının oturduğu evler ve yatırım amaçlı aldığı gayrimenkulleri var. Sibel Can, Amerika'da Miami'de ev alan ilk ünlü kişi... Yıllar önce Hakan Ural'la ayrılma aşamasında bile ayrılmak için Ural'a ödeme yaptığı, yine bir çocuğunun babası olan Sulhi Aksüt'e de mali olarak destek olduğu, magazin arşivinin tozlu sayfalarında duruyor.

624
Onlar Türkiye'nin en zengin ünlü kadın sanatçıları! Kiminin yalısı var, kiminin oteli… - Sayfa 7

SEZEN AKSU!

Türkiye'de yalıda oturan sadece 3 ünlü isim var: Sezen Aksu & Ebru Gündeş ve Gülşen Bubikoğlu.

Gündeş ve Bubikoğlu'nun yalıları eşlerinden ama, Sezen Aksu'nun yalısı tamamen kendi kazancından. Hayatımıza dokunan yüzlerce şarkının yaratıcısı ve yorumcu olan Sezen Aksu, sahne ve şarkılarından elde ettiği gelirini gayrimenkule yatıran, akıllı yatırımlar yapan ünlülerden de biri. Ses kayıt stüdyosu, araçları, gayrimenkulleri ve yalısı ile Sezen Aksu, listenin 3. sırasında...

724