Reyting
19 Mar 2007 11:20 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:47

ÖNCE VETO ETTİLER, SONRA DA FOX TV´DEKİ YARIŞMADAN ELENEN HİLAL CEBECİ´ YE TEKRAR ÜMİT BAĞLADILAR. PEKİ HİLAL´DEN NE CEVAP ALDILAR?..

Star Tv´de yakında ekranlara getirilmesi planlanan Ünlüler Sirki için yarışmacı ünlü bulma sıkıntısı çeken yapımcı firma, daha önce Star Tv yönetiminin istemediği isim olan Hilal Cebeci´ye sarıldı.

Sirkte yarıştıracak 10 tane ünlü yarışmacı bulmakta büyük sıkıntılar çektiği belirtilen Star TV, hangi ünlüyü arasa, ünlülerin; 'Nasıl yani,sirkte maymunluk mu yapacağız?' tepkisi ile karşılaştı.Daha önce görüşülen ve ağzından söz alınan Hilal Cebeci ise, kanal yönetimine onaylatılamadı. Aynı durumda olan bir ünlü de Caner.Sürekli ismi Tülin'in sevgilisi olarak anılan ve bu durumdan çok sıkıldığını ifade eden Caner, aslında ne kadar şen-şakrak bir adam olduğunu tüm Türkiye'ye göstereceğini umuyordu. Ünlüler sirki projesine de hiç düşünmeden okey verdi. Hatta boş sözleşmeye imza bile attı. Ancak Caner'in de , Hilal Cebeci'de olduğu gibi, Star Tv yönetiminden veto yediği ifade ediliyor.