Ölmemek için annesini arıyor! Müge Anlı DNA sonuçlarını açıkladı! - Sayfa 4

39 yaşındaki Erman Akalp'a doktor lösemi teşhisi koydu. Erman'ın durumu aciliyet arzediyordu ve ailesinden donör bulunması gerekiyor. Lösemi hastalığından kan nakli sayesinde kurtulabilirdi. Kan uyumu da en çok aile üyelerinde bulunuyordu. Ancak Erman evlatlıktı ve öz ailesini bilmiyordu. Erman hastanede tedaviye başlarken teyzesi ve dayısı Müge Anlı'ya başvurarak genç adamın öz ailesini aramaya başladı.


410
Ölmemek için annesini arıyor! Müge Anlı DNA sonuçlarını açıkladı! - Sayfa 5

Müge Anlı 'ölmemek için ailesini arayan' Erman'ın durumunu ATV ekranlarından duyurunca 2 farklı aile ortaya çıktı. Bunlardan ilki Hatice Erkoçak ve eşiydi. Hatice hanımın da küçük kardeşi evlatlık verilmişti ve o güne kadar çok aramasına rağmen izini bulamamıştı. Hem Erman'ın hem de Hatice hanımın anlattıkları birbirine çok uyuyordu. Hatice Erkoçak da 'Yüreğimden hissediyorum Erman benim kardeşim' diyerek onu çok sahiplenmişti.


510
Ölmemek için annesini arıyor! Müge Anlı DNA sonuçlarını açıkladı! - Sayfa 6

Erman için gelen bir diğer kişi ise Dede Alsan oldu. Erman gibi o da Afyonkarahisarlıydı. Erman'ın kardeşi olabileceğini düşünen Dede Alsan'ın evlatlık verilen bir kardeşi vardı. Kardeşi Isparta doğumevinde dünyaya gelmişti ve evlatlık olarak verilmişti. Erman, Dede Alsan'ın anlattıklarının kendi ailesine dair bildikleri ile daha çok benzer olduğunu düşünüp çok umutlandı.


610
Ölmemek için annesini arıyor! Müge Anlı DNA sonuçlarını açıkladı! - Sayfa 7

DNA testi yapıldı

Erman bizim kardeşimiz olabilir diyen Hatice Erkoçak ile Dede Alsan, hastaneye gidip DNA testi için kan verdi. Her iki isim de Erman'a hem kan hem can olmak istiyordu. Hatice Erkoçak 5 çocuğunun da Erman'a kan vermek ve donör olmak için hazır olduğunu söyledi. Dede Alsan'ın kardeşleri de çıkacak haberi bekliyordu.


710