Olay Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu iddiası! Ortalığı karıştıran mesaj…

Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, 2018 yılında meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandıran ünlü oyuncu, partneri Mert Ramazan Demir ile samimi halleri dikkatlerden kaçmıyor hatta aşk yaşadıkları bile iddia ediliyordu. Akabinde Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldıklarını duyurmuştu. Henüz ayrılığın yankıları dinmemişken Afra ile Mert hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Kaynak ise yemek siparişleri getirip götüren bir ku

Olay Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu iddiası! Ortalığı karıştıran mesaj… - Sayfa 1

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu, 2018 yılında meslektaşı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı.

126
Olay Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu iddiası! Ortalığı karıştıran mesaj… - Sayfa 2

Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıldır birlikte olduğu Afra Saraçoğlu ile ayrılarak rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

226
Olay Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu iddiası! Ortalığı karıştıran mesaj… - Sayfa 3

Ve günler sonra Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrıldıklarını ve dost kalacaklarını duyurdu.

326
Olay Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu iddiası! Ortalığı karıştıran mesaj… - Sayfa 4

Yazıcıoğlu, yaşanan tartışmanın ardından bir hafta önce ilişkisine nokta koyarak, Afra Saraçoğlu'ndan ayrıldı ve Uskumruköy'de birlikte yaşadıkları evi terk etti.

426