Medya
08 Eyl 2011 03:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

OKUR YORUMUNA TAHAMMÜL EDEMEYEN ÇAKMA DEMOKRAT! ORAY EĞİN KİME PATLADI?

Yazısının altına yorum kabul etmeyen Radikal yazarına Oray Eğin'den sert tepki geldi. Eğin bu yazarı "sahte demokrat" olmakla suçladı...

Radikal gazetesinin internet sitesinde Cengiz Çandar’ın yazısının altına yorum yapılamıyor. Bu duruma isyan eden Oray Eğin Çandar için "sahte demokrat" ifadesini kullandı.

İşte Oray Eğin’in o yazısı...

İşte demokrat yazar

Yıllardır Radikal gazetesinin İnternet sitesindeki okur yorumları başa beladır. Hatırlıyorum, o gazetede çalıştığım dönemde bu yorumları okuyup ağlayan yazarlar vardı. Bir keresinde Nur Çintay’a gazetenin başka bir yazarının ’Okur yorumlarını okuyor musunuz, orada çok ilginç şeyler yazıyor’ diye gözünden kaçtıysa özellikle o hakaretleri hatırlattığına şahit olmuştum.
Zaman zaman gazetenin kendisinden daha eğlenceli yorumlar var sitede. Şuursuz yazarlara hadlerini bildiriyorlar.
Ama o da ne! Bazıları bu yorumları kaldıramıyor ki, sayfalarının altında ’Yazarımızın istediği doğrultusunda bu habere yorum yapılamamaktadır’ ifadesi yer alıyor.
Okur yorumlarına tahammül edemeyen, hatta onları kaldırtan kim mi?
İleri demokrasinin yılmaz
savunucusu Cengiz Çandar...
Sahte demokratlık bir şekilde nasıl kendisini belli ediyor, görüyorsunuz. Kendilerini iyi pazarlıyorlar, bir şekilde gizliyorlar ama hiç beklemedikleri yerde gerçek yüzleri ortaya
çıkıyor.
Okur yorumuna tahammül edemeyenin demokratlığından ne olur?

Oray Eğin/Akşam