Oktay Kaynarca ile yakalanan Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı! - Sayfa 5

TR 40 33 Productions’un CEO’su olan özellikle, Çalgı Çengi İkimiz ve Ailecek Şaşkınız isimli başarılı filmlerin yapımcılığını gerçekleştirmiştir.


511
Oktay Kaynarca ile yakalanan Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı! - Sayfa 6

Rusça, Almanca ve İngilizce bilen Necati Kocabay’ın aslen nereli olduğu, doğum yeri ve doğum tarihi gibi bilgilere ulaşılamamıştır.


611
Oktay Kaynarca ile yakalanan Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı! - Sayfa 7

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Yeşilçay, 26 Mart 1976 tarihinde Afyon’da dünyaya geldi. Aslen Afyonkarahisarlıdır. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan Yeşilçay, 2001’de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite yıllarında Şener Şen ve Türkan Şoray gibi Türk Sinemasının usta isimleri ile birlikte rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki “Gülsüm” karakteri ile televizyon dünyasına adım attı.


711
Oktay Kaynarca ile yakalanan Nurgül Yeşilçay bombayı patlattı! - Sayfa 8

2002 yılında Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı ve Özcan Deniz’le birlikte başrolde yer aldığı Asmalı Konak dizisinde “Bahar Karadağ” rolüyle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında “Mumya Firarda” adlı komedi filminde rol alarak beyaz perdeye de adım atan Nurgül Yeşilçay, 2003 yılında Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayat’ta Özcan Deniz’le birlikte yine başrolde yer aldı.


811