Medya
01 Kas 2010 08:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

''OKTAY EKŞİ DAVA MANYAĞI YAPILMALI!'' ŞAMİL TAYYAR ZEHİR ZEMBEREK DÖNDÜ!

Star Gazetesi Ankara temsilcisi ve köşe yazarı Şamil Tayyar "istifa etti" söylentilerinin ardından bugün yeniden yazılarına başladı.

Ekşi, dava manyağı yapılmalı

Hürriyet Başyazarı Oktay Ekşi, “Şimdi analarını bile satan işte o zihniyetin marifetlerini görüyoruz” küfründen sonra emekli oldu, bir ülkenin başbakanı ve bakanlarına küfreden bir kaleme izin verilemezdi. Şimdi sıra o yazıdan incinenlerde. Herkes bu hesabı emeklilikle sınırlı tutmayıp yargıya taşımalıdır. Deyim yerindeyse Oktay Ekşi dava manyağı yapılmalıdır. Yargı önünde de hesap vermelidir.

Basın Konseyi Başkanı olarak bana hakaret edip iftira attığında “ispat et” demiştim, yalanında ısrar etti, bunun üzerine sütun komşusundan ödünç aldığım kelimelerle “ispat etmezsen şerefsizsin” diye tepki göstermiştim, hatırlarsınız.

Utanmadan bana tazminat davası açtı. Oysa iftira ve hakarete uğrayan bendim. İspat çağrım karşısında yalanda ısrar edip bir de üç beş kuruş para tırtıklamaya çabaladı. Geçtiğimiz günlerde mahkeme sonuçlandı ve reddedildi. Tazminat hevesi kursağında kaldı.

Ayrıca, iddiasını ispatlayamadı.

Şimdi başı “analarını satan” küfrüyle belada... Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak, buna denir herhalde.