Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 6

Tekrar başvuru yaptım… İçeri girmedi, çalışanlarım aşağı indi ‘Okan Bey ne oluyor, nasıl size yardımcı olabiliriz?’ diye sordu. Sonrasında polislerle geldi. Bağırıp çağırmaya başladı. Ağza alınmayacak laflar etti.”

616
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 7

“BOŞANMAK İÇİN NAFAKA ŞARTI KOŞTU”

“Ne olursa olsun ben bir anneyim. Okan’a iki çocuk vermişim… Her zaman yanında, arkasında olmuşum bunu herkes biliyor. Bütün işleri ben yaptım. Sonrasında buradan ayrıldı, ben çalışmaya devam ettim diye namusuma laf söylüyor. Bu insan benden boşanmak için şart koştu ‘Nafaka vermeyeceğim sana’ dedi.

716
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 8

Ben şu an da tek başıma iki çocuğa bakıyorum. Sustum. ‘Çocuklarım okuyor, babalarını iyi bilsin’ dedim. Her pazar babalarıyla görüştüler. Acı olan ne biliyor musunuz? Ben hep çocuklarımın yanında bakıcılarını gönderdim. Çünkü çocuklarıma bir şey olmasından korktum, güvenemiyorum. Psikolojisini normal bulmuyorum.”

816
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 9

“Bu adamın bağımlılıkları var. Boşanma nedenlerimden birisi de bu. Evli kaldığımız dönemde de bu tarz şeyler yaşadık. Benim iki çocuğum var. Ben çocuğumu böyle bir ailede büyütmem. Kendisinin artık mantıklı olduğunu düşünmüyorum. Elimde videolar var, ses kayıtları var. Yaşadıklarıma inanamazsınız. Hep ‘Çocuklarım var’ diye sustum. 

916