Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 4

“Okan’ın çok şeyini yakaladım. Biz birlikte çalışıyorduk, mesela kendisi dün ‘yine beni şirketimden attı’ demiş. Kendisi çalışandı patron değildi. Bu olaylar olduğunda kendisine ekim ayında uzaklaştırma kararı aldırmıştım. Öyle bir baba düşünün ki çocuğuyla annesi aynı yataktayken gelip annesine vurabiliyor. Çocuğunun yanında annesi sesini çıkaramıyor diye! Hem psikolojik, hem de fiziksel şiddet gördüm.”

416
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 5

“Ocak ayında boşandım. Kendisi sosyal medyada ‘evliymişiz’ gibi paylaşımlarda bulunuyor sonra benim ofisimin önüne geliyor içeri giremiyor. Çünkü uzaklaştırmam var. Ta ki dün uzaklaştırmam bitene kadar!

516
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 6

Tekrar başvuru yaptım… İçeri girmedi, çalışanlarım aşağı indi ‘Okan Bey ne oluyor, nasıl size yardımcı olabiliriz?’ diye sordu. Sonrasında polislerle geldi. Bağırıp çağırmaya başladı. Ağza alınmayacak laflar etti.”

616
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 7

“BOŞANMAK İÇİN NAFAKA ŞARTI KOŞTU”

“Ne olursa olsun ben bir anneyim. Okan’a iki çocuk vermişim… Her zaman yanında, arkasında olmuşum bunu herkes biliyor. Bütün işleri ben yaptım. Sonrasında buradan ayrıldı, ben çalışmaya devam ettim diye namusuma laf söylüyor. Bu insan benden boşanmak için şart koştu ‘Nafaka vermeyeceğim sana’ dedi.

716