Magazin
04 Eki 2024 17:32 Son Güncelleme: 04 Eki 2024 17:36

Ünlü oyuncu Obama ile aşk mı yaşıyor?

Jennifer Aniston, hakkında çıkan Barack Obama ile ilişki söylentilerine canlı yayında sert bir şekilde yanıt verdi ve iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurguladı.

Ünlü oyuncu Jennifer Aniston, katıldığı bir televizyon programında, kendisi ve eski ABD Başkanı Barack Obama hakkında ortaya atılan ilişki dedikodularına yanıt verdi. 55 yaşındaki Friends dizisi yıldızı, iddiaları "kesinlikle asılsız" olarak niteleyerek, bu tür magazin haberlerinin ne kadar temelsiz olduğunu dile getirdi.

Birkaç hafta önce bir magazin dergisi, Obama ile Aniston arasında bir ilişki olduğu yönünde sansasyonel bir haber yapmıştı. Haber, "Michelle Obama'nın kocasını kim çaldı?" başlığıyla gündeme gelmişti. Jennifer Aniston, çarşamba gecesi ABC kanalında yayınlanan Jimmy Kimmel Live programında bu iddialara cevap verdi. Programda, sunucu Kimmel'ın söz konusu dergiyi Aniston’a uzatmasıyla beklenen açıklamalar geldi.

Aniston, iddiaların tamamen uydurma olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu tür dedikoduların ortaya çıkışı genelde 'Aman Tanrım, şimdi ne olacak?' tarzında bir başlıkla başlar. Eğer bu tutmazsa, posta kutunuza düşen çarpıcı başlıklı bir mail veya ucuz bir magazin haberiyle karşılaşırsınız. Sonuçta bu tür söylentiler kaçınılmaz olur.” Aniston bu açıklamanın ardından şaka yaparak "Kızmadım" dedi ve güldü.

Sunucu Jimmy Kimmel ise esprili bir dille "Yani, Jennifer ve Barack hakkındaki gerçek, ortada hiçbir gerçeğin olmadığı mı?" diye sordu. Aniston, Obama ile yalnızca bir kez tanıştığını ve Michelle Obama’yı daha iyi tanıdığını ifade ederek iddiaları bir kez daha kesin bir dille yalanladı.

Programın sonunda Kimmel, Jennifer Aniston'a söylentileri başlatan dergiyi hediye etti. Aniston’ın beş yıldır kimseyle romantik bir ilişkisi olmadığı bilinirken, Barack ve Michelle Obama ise 32 yıldır evli ve iki kız çocukları var. Obama çiftinin sağlam ilişkisi geçen yılki 31. evlilik yıl dönümlerinde yaptıkları romantik sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmişti.