Polemik & Kulis
05 Tem 2010 16:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

O RÖPORTAJI AKŞAM İÇİN DEĞİL BABASI İÇİN YAPTI! AKŞAM'DA KRİZ YARATAN RÖPORTAJ!

Başak Sayan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Akşam'ın Pazar eki için yaptığı röportaj gazete içinde tam anlamıyla kriz yarattı.

Akşam’da kriz yaratan roportaj

Başak Sayan babası için kulis mi yaptı?

Haftasonu Manken/Oyuncu Başak Sayan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Akşam’ın Pazar eki için yaptığı röportaj gazete içinde tam anlamıyla kriz yarattı.

Yazarlığa iki hafta önce yazdığı aşk yazıları ile terfi eden Başak Sayan’ın CHP Genel Başkanı ile nasıl roportaj yaptığı, dahası gazetenin önemli isimlerinden Oray Egin’in yaptığı röportajla nasıl çakıştırdığı epeyce tartışma konusu oldu.

Medyaradar.com’un edindiği bilgilere göre Başak Sayan’ın babası CHP’den siyasete girmek için Kemal Kılıçdaroğlu’na ulaşmaya çalışıyordu. Başak Sayan da babası için devreye girmek istedi. Bunun için de daha yeni başladığı gazetecilik mesleğini kullandı.

CHP Basın bürosundan Akşam Gazetesi için mulakat talebinde bulunan Başak Sayan bu isteğini gazete yönetimi ile paylaşmadı. Yani gazete için alınan randevudan Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya’nın haberi yoktu. Ve edindiğimiz bilgilere göre Küçükkaya bu olaya çok sinirlendi.

Sayan’ın roportajinin pek adet olmadığı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun tercih etmediği şekilde Meclis’teki ofisinde yapılması da dikkat çekici bulundu.

Sonuçta Sayan, Kılıçdaroğlu’nun Meclis’teki bürosuna girdi, babası için de kulis yaptı. Şimdi Başak Sayan’ı seçim öncesi liste hazırlıklarında da kulis yaparken görürseniz şaşırmayın.

MEDYARADAR/ÖZEL