Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu! "Akıl hocam, kılavuzum..." - Sayfa 4

SEDA SAYAN

"Yıllarım dostum sırdaşım yol arkadaşım uğur böceğim akıl hocam kılavuzum ismin gibi Nur'lar içinde uyu inşallah NUR YERLİTAŞ. Başımız sağ olsun."

425
Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu! "Akıl hocam, kılavuzum..." - Sayfa 5

AJDA PEKKAN

"Benim çok çok kıymetli ve özel arkadaşım... Moda dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, yenilikçi fikirleriyle fark yaratan, sahne ve şov dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın sen. Bizlere güzellik katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostluğunu unutmak mümkün değil. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allah'tan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu."

525
Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu! "Akıl hocam, kılavuzum..." - Sayfa 6

İZZET ÇAPA

"Yüreği tertemiz, sevgisi samimi, dostluğu emsalsiz, sohbeti çok kıymetli bir yakınımı, can arkadaşım Nur Yerlitaş’ı kaybettiğimizi öğrendim bir kaç dakika önce...Çok çok üzgünüm...Biliyorum ki onu tanıyan herkes çok üzgündür...Başımız sağ olsun, Nur’um mekanın cennet, kabrin ismin gibi nur olsun...Seninle saatler süren o sohbetlerimizi çok özleyeceğim..."


625
Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu! "Akıl hocam, kılavuzum..." - Sayfa 7

CENK EREN

"Çok çok üzgünüm. Çok eski çok kıymetli bir dostumu hepimizin hayatına da bir izi olan sevgili Nur Yerlitaş'ı kaybettik. Allah rahmet eylesin."

725