Dünya
31 Ağu 2024 20:06 Son Güncelleme: 31 Ağu 2024 20:11

Norveçli Prenses Martha'nın düğünü, Hint düğünlerini aratmadı

Norveç Prensesi Martha'nın kraliyet görevlerini bırakıp kendi yolunu çizdiği ve 3 gün süren düğünü haftanın en büyük olaylarından biri oldu. Norveç'te yapılan düğün, Hintlilerin geleneksel düğünlerine benzetildi.

Norveç Prensesi Martha Louise ve Amerikalı şaman Durek Verrett'in düğünü haftanın en çok konuşulan olaylarından biri oldu. Hintli milyarderlere benzer şekilde 3 gün 3 gece süren kutlamalar, batı Norveç'teki tarihi bir otelde başladı ve Geiranger kasabasında Latin Amerika temalı bir parti ile devam etti. Haberturk.com'dan Melike Tümer'in haberine göre çift, misafirlerden sosyal medya kullanmamalarını ve özel anları paylaşmamalarını istedi.

"HAVALI VE SEKSİ KIYAFET" TEMASI

Çift, kişiliklerini tarzlarıyla ifade etme konusuna önem vererek, geleneksel kraliyet geleneğinden uzak bir yaklaşım benimsedi. Yere kadar uzanan ve omuzları kapatan balo elbiseleri yerine, 'seksi ve havalı' bir kıyafet teması tercih edilmesini istedi.

DÜĞÜN BELGESEL OLUYOR

Norveç Prensesi Martha, geleneksel kraliyet görevlerini bırakarak alternatif bir yaşam tarzı benimsedi. Maneviyatçı kimliği nedeniyle Norveç'te eleştirilen Prenses, şaman Durek Verrett ile evlendi. Çift, düğün fotoğraflarının kullanım hakkını bir dergiye sattı ve Norveç medyasının düğünü haber yapmasına izin verilmedi. Düğünle ilgili bir belgesel hazırlanırken, fotoğrafları görülmese de belgeselle düğünün özel anları öğrenilebilecek.