Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 5

Kavgalar genellikle kıskançlıktan kaynaklanıyor. Sizde bir potansiyel olduğunu fark ettiklerinde üzerinize oynuyorlar. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; geleceği olabilecek tek yarışmacı bendim. Kliplerim nedeniyle belli bir dinleyici kitlem ve o zaman netlik kazanmış sahne çalışmalarım vardı. Hâl böyle olunca çok fazla göze battım.

516
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 6

“Bu Tarz Benim”, kariyerinizi ne yönde etkiledi? - Halkın tepkisini ölçme fırsatı yakaladım. Haftanın 6 günü oradaydım. Gelen tepkilerden anladım ki, 7’den 70’e herkes beni sevdi. Çünkü hiçbir zaman farklı bir insan olmadım, her zaman kendim gibiydim. Adım artık sabır taşına çıkmıştı.

616
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 7

Kavgayı sevmeyen bir kişi olarak tartışmalara karışmıyordum. Acımasız eleştirilerine maruz kaldım ama terbiyemi bozmadım. İnsanlar iyiyi kötüyü iyi ayırt ettikleri için beni kendilerine daha yakın gördüler. Artık daha çok ekranda olmamı istiyorlar.

716
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 8

Yarışmada Angelina Jolie’ye benzemek için estetik yaptırdığınız söylendi. Doğru mu bu? - Dünyanın en güzel kadınına benzetilmek hoşuma gidiyor ama benim için esas olan, taklit etmemektir. Ki ben de taklit etmiyorum. O evli ve çocukları var.

816