Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 2

“Bu Tarz Benim” programına katılmaya nasıl karar verdiniz? - Albümüm için hem maddi hem de manevi yönden destek almam gerekiyordu. Çünkü sektöre ilk girdiğim dönemlerde öyle vaatlerle karşılaştım ki, bir an kendimi dünya starı zannettim.

216
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 3

Fakat zamanla hepsinin içi boş çıktı. Kimse verdiği sözü yerine getirmedi. Hayallerim için tek bir şansım vardı; o da “Bu Tarz Benim”e katılmak. Yeteneğimi orada gösterebileceğimi düşündüm. Bunu da başardığıma inanıyorum. Gerçekten güzel bir deneyim oldu benim için.

316
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 4

Yayın esnasındaki hararetli tartışmalarınız gerçek miydi, yoksa bir kurgudan mı ibaretti? - Orada benim gibi düşünmeyen, televizyona malzeme olmak isteyen birçok figür vardı. Programda beni çok yıpratmak istediler ama bunda başarılı olamadılar. Şunu da eklemeliyim ki; o tartışmalar gerçekten yaşanıyor. Kimse demiyor “Onu yapın, bunu yapın” diye.

416
Nil Anka: Bir tek ben değil herkes estetikliydi - Sayfa 5

Kavgalar genellikle kıskançlıktan kaynaklanıyor. Sizde bir potansiyel olduğunu fark ettiklerinde üzerinize oynuyorlar. Kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; geleceği olabilecek tek yarışmacı bendim. Kliplerim nedeniyle belli bir dinleyici kitlem ve o zaman netlik kazanmış sahne çalışmalarım vardı. Hâl böyle olunca çok fazla göze battım.

516