Televizyon
31 Mayıs 2014 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Nihat Hoca'yı kızdıran olay; Ölünceye kadar devam edeceğim! (Medyaradar/Özel)

Nihat Hatipoğlu ,Perşembe akşam ATV ekranlarında yayınlanan ‘Dosta Doğru’ programında twitter’dan gelen izleyici sorularını yanıtladı.

Gelen sorulardan biri son günlerde sosyal medyada Nihat Hatipoğlu ile ilgili yapılan karalama kampanyasıyla ilgiliydi. İzleyicinin ‘Hocam bu ara size çok saldırıyorlar’ tweetine Hatipoğlu’nun yanıtı şöyle oldu;

Elhamdulillah biz İslam’ı anlattıkça HZ. Peygamber’i anlattıkça, salonlar doldukça ne yapacaklar dinden rahatsız olanlar memleketten rahatsız olanlar, benden niye rahatsız oluyorlar, Elhamdulillah, Allah’a hamd ediyorum istediklerini söylemeye devam etsinler, ancak iftira atabilirler.

ALEVİ SÜNNİ YOK KARDEŞ VAR DİYORUM

Hatipoğlu sözlerine şöyle devam etti; ‘Benden rahatsız oluyorlar çünkü alevi, sünni yok kardeş var diyorum. Ermeni Süryani onlarda sizin insanınızdır diyorum kucaklaşın hepiniz Allah’ın kulusunuz diyorum. Kiminiz Kürt, kiminiz Türk, kiminiz Laz, kiminiz Çerkez, kiminiz Abaza ama kardeşsiniz birbirinizi üzmeyin diyorum. Onun için biz bunları duydukça seviniyoruz demek ki hayırlı bir iş yapıyoruz.’ dedi.

ÖLÜM GELİNCEYE KADAR DEVAM EDECEĞİM!

‘Çok ciddiye alıp da fazla birşey de söylemek istemiyorum.’ diyen Nihat Hatipoğlu; “Bizi bilen biliyor
Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah, İslam düşmanlarını, peygamber düşmanlarını, Allah’ı sevmeyenleri, bu ülkeyi bölmek isteyenleri, bu ülkeyi birbirine vurdurmak isteyenleri rahatsız ediyorsam demek ki doğru yoldayım, Allah bu yolumu devam ettirsin bana, ölüm gelinceye kadar devam edeceğim. Bir şey daha söyleyeyim yeri gelmişken Ankara Gölbaşı’nda 4 katlı 200 talebe yetiştireceğim bir kurs kuruyorum, oradan en az 200 tane daha Nihat Hatipoğlu daha çıkacak, sizin gücünüz yetmeyecek bu ülkenin topraklarında HZ Muhammed’ unutturmaya, İslam’ı unutturmaya’ diyerek sözlerine devam etti.

MEDYARADAR/ÖZEL

İşte o anlar video...