Televizyon
09 Eki 2024 15:23 Son Güncelleme: 09 Eki 2024 15:41

Netflix umduğunu bulamadı: Yılın iddialı dizisini iptal etti

Netflix'te büyük beklentilerle gösterime giren Yunan mitolojisi komedisi olan 'Kaos' dizisi iptal edildi. Başrolünü Zeus rolü ile Jeff Goldblum'un üstlendiği Kaos dizisi Netflix'in iddialı yapımları arasında yer alıyordu.

Netflix, Jeff Goldblum'un başrolünde olduğu Yunan mitolojisi komedisini bir sezondan sonra iptal etti . Kaos'un yıldızlarından Aurora Perrineau, sildiği bir Instagram gönderisinde iptali doğruladı.

İLK SEZONU YAYINLANDI, İKİNCİ SEZON GELMEYECEK
Netflix, Yunan mitolojisi temelli komedi dizisi “Kaos”u ilk sezon ardından iptal etti. İlk sezonu Ağustos ayında Netflix'te yayınlanan ve başrolünü Jeff Goldblum'un oynadığı dizi Yunan mitolojisi tanrılarının günümüzde yaşadığı bir dünya anlatılıyordu.

Goldblum, Kaos dizisinde alnında bir kırışıklık gördüğünde saltanatının sona erdiğinden korkmaya başlayan ve müritlerine karşı paranoyak ve kinci yapan Zeus rolündeydi.

Netflix'in bu yıl gösterime sunduğu iddialı yapımlar arasında yer alan Zeus'ta; Hera olarak Janet McTeer , Dionysus olarak Nabhaan Rizwan , Poseidon olarak Cliff Curtis , Hades olarak David Thewlis , Medusa olarak Debi Mazar ve Prometheus olarak Stephen Dillane yer alıyordu.

DİZİNİN OYUNCUSU YAPTIĞI PAYLAŞIMI SİLDİ
Kaos dizisinin iptal edilmesinin ardından oyuncu kadrosunda yer alan Aurora Perrineau yaptığı paylaşımda iptal kararını doğruladı ancak daha sonra yaptığı paylaşımı sildi.