Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı - Sayfa 5

KÜBRA 2. SEZON - 6 HAZİRAN Gökhan, İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan genç bir adamdır. Hayatının aşkı ile evlenmek için hayatını düzene sokmaya çalışan Gökhan'ın hayatı, bir gün parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan gelen bir mesajla alt üst olur. Kübra isimli bir hesaptan gelen mesajda, kimsenin bilmediği olaylar hakkında birtakım bilgiler yer almaktadır. Gökhan'ın mesajlaşması devam ettikçe, kendisini seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir durumun içinde bulur.

518
Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı - Sayfa 6

TOUR DE FRANCE: Zincirleri Kırmak: 2.Sezon 11 HAZİRAN 2023'teki heyecan verici yarışta takımlar değişiyor, favoriler bocalıyor, rekabet kızışıyor ve 110. Tour de France hiç olmadığı kadar olaylı geçiyor.

618
Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı - Sayfa 7

DAVID LETTERMAN İLE SIRADAKİ KONUĞUM: 5. Sezon 12 HAZİRAN Dave, hayatlarına ve kariyerlerine dair samimiyet dolu yepyeni röportajlar için Grammy ödüllü Miley Cyrus ve basketbol efsanesi Charles Barkley ile bir araya geliyor.

718
Netflix Türkiye haziran ayı takvimi açıklandı - Sayfa 8

BRIDGERTON 3. SEZON 2. KISIM - 13 HAZİRAN Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

818