Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 8

Tiger King 1. Sezon / Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere ilgisi olan bir adamdır. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır.

822
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 9

The Queen's Gambit / The Queen's Gambit hedefi dünyanın en büyük satranç oyuncusu olmak olan Elizabeth Harmon isimli satranç dahisi bir öksüzün sekiz ila yirmi iki yaşları arasında alkol, ilaç bağımlığı ve duygusal güçlüklerle mücadele ettiği yaşam öyküsünü takip ediyor.

922
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 10

Sweet Tooth 1. Sezon / Sweet Tooth, izleyiciyi on yıl önce yaşanan Büyük Çöküş’ün dünyanın altını üstüne getirdiği ve gizemli bir şekilde melezlerin ortaya çıkmasına yol açtığı; bebeklerin yarı insan, yarı hayvan olarak doğduğu bir dünyaya davet ediyor.  Gözlerden uzaktaki orman evinde güvenli bir şekilde on yıl yaşayan Gus adlı melez bir geyik-çocuk, beklenmedik şekilde Jepperd adlı yalnız bir gezginle arkadaşlık kurar. Bu ikili, Amerika’dan geriye kalan topraklarda olağanüstü bir maceraya çıkarak Gus’ın kökeni, Jepperd’ın geçmişi ve yuva denen şeyin gerçek anlamı hakkındaki sorulara yanıt arar.

1022
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 11

Emily in Paris 1. Sezon / Dizinin konusu, Ortabatıdan, beklenmedik bir iş fırsatı için Paris’e taşınan, yirmi yaşlarında hırslı Amerikalı bir kadın olan Emily, saygıdeğer bir Fransız pazarlama firmasına Amerikan bakış açısını getirmekle görevlendirilir. Emily’nin kariyeri, yeni arkadaşlıkları ve aşk hayatıyla hokkabazlık yaparken yabancı bir şehirde yaşamın zorlukları ile karşılaşacaktır.

1122