Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 19

Enolo Holmes / Kayıp annesini arayan Enola Holmes adlı cesur genç kız, ağabeyi Sherlock'u kurnazlıkla alt etmek ve kaçak bir lorda yardım etmek için hafiyelik becerilerini kullanır.

1922
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 20

Project Power / New Orleans sokaklarında yeni bir hap ortaya çıkmıştır. Bu hapı içenin kendine özgü bir güç kazandığı söylentileri kulaktan kulağa ulaşır. Tek bityeniği vardır, o da hapı almadan hiçbir şey belli değildir, aldıktan sonra kurşungeçirmez bir cilde, görünmezliğe ve süper güçlü kaslara sahip olunabileceği gibi ölümle de sonuçlanabilir. Bu hapın varlığı şehirdeki suç oranını giderek yükseltmektedir. Kritik seviyelere gelen suç oranına karşı yerel bir polis, genç bir uyuşturucu satıcısı ve gözünü intikam bürümüş bir eski asker, güce gülce savaşma yolunu seçer. Hapı almayı göze alarak, bu hapın çıkış noktasını bulana kadar durmayacaklardır.

2022
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 21

Army of the Dead / Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında yaşananları konu ediyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

2122
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 22

Fatherhood / kızının doğumundan bir gün sonra karısının beklenmedik ölümü ile sarsılan bir babanın, kızını tek başına büyütme çabasını konu ediyor.

2222