Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 13

Extraction / Silah satıcıları ve kaçakçılara ait bir dünyada, uyuşturucu lordları arasında geçen savaşta piyon olan genç bir çocuğun hikayesini konu ediliyor. Kaçırılıp, dünyanın en ücra şehrine gönderilen Hintli çocuğun işadamı olan babası, oğlunu kurtarması için bir adam kiralar. Tyler Rake adındaki adamın dünyada kaybedecek hiçbir şeyi yoktur.

1322
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 14

Bird Box / Peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu ediyor. Her şey tam beş yıl öncesinde başlar. Başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmaz.

1422
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 15

Spencer Confidential /  Spenser Kanunları , bir cinayeti çözmek için birlikte hareket etmek zorunda kalan eski bir suçlu ile eski bir polisin hikayesini konu ediyor. Spenser, eski bir polis memurudur. Yıllar önce ayrıldığı Baston’a geri dönen Spenser, burada eski bir suçlu olan Hawk ile birlikte yaşamaya başlar. Hawk ile Spenser, arkalarında bıraktıkları hayattan ne kadar uzaklaşmak isteseler de kendilerini yeniden suç dolu bir dünyanın içinde bulurlar.

1522
Netflix en popüler film ve dizileri açıklandı! İşte tüm liste... - Sayfa 16

6 Underground / Kenti suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü olarak gösterip, suçluların peşine düşen 6 kişilik milyalder grubun hikayesini konu ediyor. 2007'de başlayan uzun soluklu Transformers serisinin ünlü yönetmeni Michael Bay'in kamera arkasına geçeceği aksiyon filminin başrolünü Ryan Reynolds üstleniyor.

1622