Gündem
03 Mar 2011 15:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:05

NEDİM ŞENER GÖZALTINA ALINIRKEN KİM İÇİN ADALET İSTEDİ?

Ergenekon soruşturması kapsamında evi aranan gazeteci Nedim Şener, yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.

Ergenekon soruşturması kapsamında evi aranan gazeteci Nedim Şener gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Gazeteci Nedim Şener’in evindeki arama yaklaşık 8 saat sürdü. Aramaların tamamlanmasının ardından Şener, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Gazeteci Şener evinin çıkışında ise kendisine mikrofon uzatan basın mensuplarına "Hrant için adalet için" diye seslendi.

ŞENER İÇİN GÖZYAŞLARI
Şener’in gözaltına alınışını vatandaşlar alkışlarla protesto ederken bazılarının ise gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Şener’in polis aracına bindirilişi sırasında ise evinin önünde yoğun güvenlik önlemi alındı.

İÇİŞLERİ BAKANI'NA SELAM OLSUN

Ergenekon soruşturması kapsamında evindeki aramanın ardından gözaltına alınan gazeteci Nedim Şener, sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Şener, "Yaşasın basın özgürlüğü. Özgürlük var diyenlere bundan daha iyi cevap olmaz herhalde. Türkiye'de Amerika'dan daha özgür bir basın var.Türkiye’deki basın özgürlüğünün durumu bu işte.İçişleri Bakanına selam olsun " dedi. Şener, sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü..

EŞİ HASTANEYE KALDIRILDI!

Geçen hafta ameliyat geçiren Şener’in eşi aramalar sırasında fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.