Nebahat Çehre'den ilginç kürk savunması - Sayfa 4

"BİR TİLKİSİ DE BİR, 55 TİLKİSİ DE"

Bülent Ersoy, 55 tilkinin kürkünün kullanıldığı palto için 450 bin TL ödediği iddiası hakkında, “Hayatımda bu yaşıma kadar hiç yalan konuşmadım, konuşmam da. Ne kadar sevimsizleşeceğimi bilsem dahi bunu bile bile hep doğruları konuştum. Ve çoğu ünlü gibi ‘Bu gerçek değil, imitasyon’ yalanlarının arkasına sığınmadım. Sorulan sorular üzerine hep dürüstlüğümü muhafaza edip 'bunlar gerçek' dedim. Ama zamanında alınmış olan şeyler de tabii ki bende baki" demişti.



46
Nebahat Çehre'den ilginç kürk savunması - Sayfa 5

Olay çıkaran kürk için “O üzerimdeki kürk, yıllar önce alınmıştı. Sanki yeni sipariş vermiş almışım gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Ayrıca her sene kış aylarında bu tarz haberlerle taciz edilmekten de son derece rahatsızım" şeklinde konuşmuştu.



56
Nebahat Çehre'den ilginç kürk savunması - Sayfa 6

Usta sanatçı, "Türkiye’de ve dünyada gelmiş geçmiş yıllara baktığımız vakit nice hayvanseverlerin dahi kürk giydikleri görüntüleriyle ortadadır. '55 tilki' yalanını kim çıkarmış, neresinden uydurmuş şaşkınlık içindeyim. Bu arada işin özüne inersek aslında bunun bir tilkisi de bir, 55 tilkisi de" ifadelerini kullanmıştı.



66