Medya
05 Kas 2010 08:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:46

NE DİZİSİ VAR, NE FİLMİ,NE YENİ ÇIKAN ALBÜMÜ! MEDYATİK ÜNLÜLERDE İKİNCİ SIRAYA NASIL OTURDU?

Medya Takip Merkezi, geçen ay ismi medyada en fazla anılan ünlüleri açıkladı.Gülben Ergen'in ikinci sıraya oturması şaşırttı.

Çocuklar gülsün diye...

Medya Takip Merkezi, geçen ay ismi medyada en fazla anılan ünlüleri açıklamış. Birinci sırada Kıvanç Tatlıtuğ var. Hiç şaşırmadım. Özellikle genç kızlar onu Ezel’de izlemek için ’Sekiz’ olmuştu.

Üçüncü sırada ise Beren Saat var. Eh, o da normal... Geçen ay Fatmagül’ün tecavüz sahnesi, çeneleri bir hayli yormuştu. Peki ya ikinci sıradakine ne demeli? Gülben Ergen... Ne dizisi var, ne filmi, ne yeni çıkan albümü... Ağzından şöyle Fazıl Say gibi sansasyonel bir cümle de çıkmış değil...

Peki neden medyatikler kürsüsünün ikinci sırasında?.. Şaşırtıcı ama Çocuklar Gülsün Diye kampanyası için... Magazin ünlülerinin yıllardır en büyük şikayetidir. "Onca hayırlı iş yapıyoruz sadece aşk kaçamaklarımız yazılıyor" derler. Medyayı, iyi ve doğru işleri görmezden gelmekle suçlarlar. Gülben ve kampanyası bu fikri kökünden çürüttü. Demek ki, doğru içerik, akılcı strateji, yerinde halkla ilişkiler faaliyeti, özen, emek ve sahicilikle bir sosyal sorumluluk kampanyası, medyada hak ettiği şekilde kendine yer bulabiliyormuş.

Üç yılda bir, elinde iki kutu lokumla huzurevinin kapısına çağırdığı fotoğrafçılara boy boy resim çektirmeye kalkanlar bu yazıyı en başından bir kez daha okusunlar lütfen...

Yüksel AYTUĞ / SABAH