Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 8

Nihal (Helin Kandemir) kimdir?

Annesinin vefatından sonra babası Adnan Bey’e oldukça düşkünleşmiş olan Nihal’in en büyük korkusu yalnızlıktır. Nihal, babasının Bihter ile evlenme kararına saygı göstermeye çalışsa da annesinin hatırasının ve kendisinin unutulma ihtimali onu çok üzmektedir. Annesinin yokluğunun yarattığı hisle mücadele etmeye çalışan Nihal, bir de çocukluktan genç kızlığa geçerken yetişkin hayatının getirdiği karmaşık duygularla mücadele eder.

813
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 9

Peyker (Nezaket Erden) kimdir?

Firdevs Hanım’ın büyük kızı olan Peyker, mesafeli tavrıyla kardeşi Bihter’den ayrılmaktadır. Annesinin onaylamadığı Nihat ile evlenir ve bir çocuk sahibi olur.

913
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 10

Matmazel de Courton (Ebru Özkan) kimdir?

Nihal ve Bülent’in mürebbiyesi olan Matmazel, Adnan Bey’in eşinin vefatının ardından hayatını adadığı çocuklara annelik yapma görevini üstlenmiştir. Adnan Bey’in Bihter ile evlenmesinin, yalıdaki herkesin hayatını değiştireceğini farkındadır. 

1013
Nasıl bir 'Bihter' oldu? İşte ilk kareler… - Sayfa 11

Nihat (Mert Can Tekin) kimdir?

Firdevs Hanım’ın hiçbir zaman aileye denk görmediği için onaylamadığı Nihat, Peyker’in eşidir. Onaylanma arzusuyla her zaman kendini ispatlamaya çalışmaktadır. Bihter’in yardımıyla Adnan Bey’in yanında çalışmaya başlayan Nihat, hayatının fırsatını yakalar.

1113