Narin'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Israrla gizlediler"

Diyarbakır, Bağlar’ın Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde soruşturma devam ediyor. Cinayet ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Güvenlik görevlisi Narin'in öldüğünü ailenin en başından beri bildiğini iddia etti. Görevli, "Biz Narin'i ararken onlar öldüğünü biliyordu. Çünkü Narin'in evinin önünde toplanan kadınlar Yasin okuyordu" ifadelerini kullandı.

Narin'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Israrla gizlediler" - Sayfa 1

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın başına gelenler Türkiye'nin yüreğini sızlatmıştı. Minik Narin'in cesedi, tam 19 gün sonra köye 3 km uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu.

110
Narin'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Israrla gizlediler" - Sayfa 2

Cinayetle ilgili soruşturmada 12 kişi tutuklandı. Ancak hala verilen ifadeler çelişkili. Narin'i ölüme götüren olayın arkasında tüm köyün sakladığı büyük bir sırrın olma ihtimalini de giderek artırıyor.

210
Narin'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Israrla gizlediler" - Sayfa 3

DW Türkçe'den Felat Bozaslan'ın aktardığına göre, Diyarbakır'a yaklaşık 15 kilometre mesafede bulunan Tavşantepe Köyü'nde şu anda hareketliliğin olduğu tek yer Narin'in mezarının başı.

310
Narin'in ailesiyle ilgili çarpıcı iddia! "Israrla gizlediler" - Sayfa 4

Narin'in mezarının çevresi oyuncak, okul çantası, okul önlüğü gibi eşyalarla dolu.

410