Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Utanarak arkadaşını çağırıyor

21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ın cesedi, 8 Eylül Pazar günü yaşadığı eve 1 kilometre uzaklıkta çuvalın içinde, üzeri taşlarla ve çalılarla örtülü şekilde bulunmuştu. Her detayının ülkeyi derinden acıttığı olayda Narin’i öldürdüğüne dair baş şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran ile Narin’in bir düğünde videoları ortaya çıktı.

Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Utanarak arkadaşını çağırıyor - Sayfa 1

Diyarbakır’da Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde Kur’ân kursu dönüşü 21 Ağustos günü Narin Güran’ı bulabilmek için 19 gün boyunca, civar köyler dahil arama çalışmaları yapılmıştı.

110
Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Utanarak arkadaşını çağırıyor - Sayfa 2

8 Eylül tarihinde Narin’in cansız bedeninin hazin bir şekilde bulunmasının ardından birçok soruya da cevap aranmaya devam ediliyor.

210
Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Utanarak arkadaşını çağırıyor - Sayfa 3

NARİN İLE AMCASININ VİDEOSUNU PAYLAŞTI
Soruşturmada yeni gelişmeler yaşanırken, gazeteci Didem Arslan Yılmaz ölümünde baş şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran ile Narin Güran’ın düğünde çekilen videosunu paylaştı.

310
Narin ile amcası Salim Güran'ın görüntüleri ortaya çıktı! Utanarak arkadaşını çağırıyor - Sayfa 4

Videoda amca Salim Güran’ın, Narin’i ve yanındaki küçük kızı yanına çağırarak fotoğraf çektirdiği, küçük kızın gitmesi üzerine Narin’in utanarak arkadaşını çağırdığı görülüyor.

410