Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu. Soruşturma derinleşiyor. Narin'in ailesi sessizliğini bozdu. Bunu yapanlardan hesabının sorulacağı belirtildi.

Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak - Sayfa 1

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan Türkiye'yi yasa boğan acı haber 19 gün sonra geldi. Narin Güran'ın ölümü tüm yönleriyle soruşturulurken daha önce öldüğü ifade edilen Narin’in ablası Tülin Güran’a ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, Diyarbakır Çocuk Hastanesi’ne bir yazı yazarak, Tülin Güran’ın yaşamını yitirmesiyle ilgili tüm bilgi, belge ve dosyaları talep etti. 24 kişinin çapraz sorgusu sürüyor. En sonra baba Arin Güran ile anne Yüksel Güran'ın ifadesi alınacak. Henüz ifade sırası onlara gelmedi. Ancak Narin'in ailesinden açıklama geldi.

19
Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak - Sayfa 2

Cenazeye anne, baba ve ağabeyleri gözaltında olduğu için katılamadı. Cenazeye katılabilen tek ağabeyi Baran Güran oldu. Acılı ağabey Narin'in mezarının başında gözyaşlarına boğulmuştu. Baran Güran dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29
Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak - Sayfa 3

Baran Güran şunları söyledi:

Acımız ne kadar anlatsam yetmez Allah için. Her şey tam beli olmadan anneme babama kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük bunu yapan kansız çıkacak. Allah için her yerde annemi kardeşlerimi görüyorum. Çok ağır küfürler var Allah için yapmayın her şey tam beli olsun. Zaten hak edilen ceza verilecek. Allah için yapmayın. Bu devletten hiç bir şey saklı kalmaz. Allah için yapmayın beni de düşünün ne annem var yanımda ne babam nede akrabalarım Allah için yapmayın.

39
Narin Güran'ın ailesinden ilk açıklama: Sana bunu yapanların yanına kalmayacak - Sayfa 4

"Sana bunu yapanların yanında kalmayacak. Kurban olurum sana. Her gün yanına geleceğim nur yüzlüm." diyen Baran Güran Narin'in okulda kaydedilen bir videosunu paylaştı.

49