Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Emniyet harekete geçti, inceleme başladı

Türkiye 8 yaşındaki Narin Güran’dan gelecek haberi bekliyor. Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran’ı arama çalışmaları 15'inci gününde de devam ediyor. Diyarbakır Emniyeti'nden kritik bir karar geldi. Tek tek inceleme kararı alındı. İşte son gelişmeler...

Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Emniyet harekete geçti, inceleme başladı - Sayfa 1

Diyarbakır'da kayıp Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor. Küçük Narin, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kayboldu. Narin’i arama çalışmaları o günden bu yana devam ediyor. Diyarbakır Emniyeti'nin aldığı yeni kararı tv100 Diyarbakır muhabiri Canan Altıntaş canlı yayında duyurdu.

116
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Emniyet harekete geçti, inceleme başladı - Sayfa 2

Ekipler şimdiye kadar olay günü bölgeden geçen 150 aracın sorgulamasını yaptı. 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı. Çalışmalara helikopterle havadan destek verildi. Mahalledeki evlerde de arama yapıldı. 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Komandolar arazide ve mısır tarlalarında yaptıkları çalışmalarda buldukları elbise ve bez parçalarını delil olarak alıp, incelenmek üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

216
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Emniyet harekete geçti, inceleme başladı - Sayfa 3

MEZARLIKTA İNCELEME

Bugün ise Narin'in yaşadığı mahalledeki mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapıldı. Çalışmalar kapsamında mahalleye giriş çıkış yapan araçlarda da arama yapılıp kayıt alınıyor.

316
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Emniyet harekete geçti, inceleme başladı - Sayfa 4

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kuran kursuna giden Narin Güran kaybolmuştu. Soruşturma kapsamında ilk olarak Narin Güran'ın 18 yaşındaki ağabeyi E. Güran kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince ağabey serbest bırakılmıştı.

416