Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Onlara el konuldu… - Sayfa 12

AMCA İLE ANNENİN İFADESİ CEZAEVİNDE ALINACAK

Bu arada Narin’in cesedini dereye gizleyen Nevzat Bahtiyar’ın dilekçe verip “Vicdan azabı çekiyorum, bildiğim ne varsa anlatacağım” talebi üzerine 3. kez alınan ifadesinde, amca Salim Güran’ı cinayetin asli faili, anne Yüksel Güran’ı da görgü tanığı olarak belirtmesi üzerine anne ile amcanın bu iddiaya karşı tekrardan ifadesinin alınacağı öğrenildi. Ancak aile bireylerinin Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Kampus alanında tutuklu olmaları ve adliyeye geliş gidişlerinin güvenlik zafiyeti doğuracağı gerekçesiyle ifadelerinin cezaevinde alınacağı bildirildi.

1218
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Onlara el konuldu… - Sayfa 13

Soruşturmayı yürüten 3 savcının cezaevine giderek buradaki özel bir odada anne Yüksel ile amca Salim Güran’ın, Nevzat Bahtiyar’ın iddialarına karşı yeniden sorgulanacakları ifade edildi.

1318
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Onlara el konuldu… - Sayfa 14

Bahtiyar son ifadesinde anne Yüksel ile amca Salim Güran’ı şu cümlelerle suçlamıştı:

1418
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Onlara el konuldu… - Sayfa 15

"SALİM BENİ NARİN’İN EVİNE ÇAĞIRDI"

-Salim beni ağabeyi Arif’in evine çağırdı. Bir oda hariç tüm odaların kapıları kapalıydı. Salim beni soldaki odalardan birine götürdüğünde Narin’in yerde hareketsiz yattığını gördüm. Hatırladığım kadarıyla Narin’in ağzında köpük şeklinde sıvı vardı.

1518